Wat wij belangrijk vinden


Soft skills als basis voor succes

Onze doelstelling is om accountantskantoren (nog) succesvoller te laten zijn. De huidige markt vraagt om verandering en is op zoek naar accountants die kwaliteit leveren en beschikken over soft skills waarmee het verschil kan worden gemaakt.

 

Van traditioneel accountantskantoor gericht op hard skills naar modern accountantskantoor gericht op soft skills als basis voor succes is wat wij met u en voor u willen realiseren. Om dit te bereiken bieden wij trainingen aan met een hoge impact op het gebied van soft skills. 


Waar wij voor staan


Kwaliteit, enthousiasme, ambitie en lef

Met Podium Academy willen wij graag het verschil gaan maken voor accountantskantoren. Communicatie, soft skills en een open en op kwaliteit gerichte cultuur zijn voor ons de kernwaarden voor accountantskantoren om in de toekomst succesvol te kunnen zijn.

 

Met ons team van trainers die beschikken over ruime praktijkervaring in de accountancysector willen wij accountantskantoren graag helpen om dit doel te bereiken. Dit doen wij door trainingen aan te bieden die altijd van een kwalitatief hoog niveau zijn en met trainers die enthousiast zijn. Bovendien beschikken onze trainers over ambitie en lef om succes te realiseren.


Maaike Westra RA
Oprichter Podium Academy'Met het Trusted Advisor Trainingsprogramma van Podium Academy zijn accountantskantoren wendbaar, flexibel en klaar voor de toekomst'